Öğle Arası Okul Dışına Çıkış İzin İşlemleri ve Zaman Çizelgesi

Öğle Arası Okul Dışına Çıkış İzin İşlemleri ve Zaman Çizelgesi

10.09.2022 11475

Sayın Velimiz;

2023-2024 eğitim öğretim yılında derslerimiz sabah saat 08:40'ta başalyacak ve öğleden sonra 14:30'da bitecektir. Saat 12:15 ile 12:55 arasında 40 dakikalık "Öğle Tatili" uygulaması yapılmaktadır. Öğrencilerimiz bu süre içerisinde evlerine giderek öğle yemeğin yiyecek dinlenecek ve tekrar okula gelecebileceklerdir.

Okulda kalan öğrenciler, öğle yemeğini evlerinden getirecekleri beslenmeler ile sınıflarında yiyebileceklerdir. Kalan sürede ise; nöbetçi öğretmen gözetiminde belirlenen alanlarda ihtiyaçlarını giderip, mevsim şartlarına göre bahçede oynayarak veya sınıflarında bulunacak ve okul dışına çıkmalarına izin verilmeyecektir.

Öğle arasında okul dışına çıkacak öğrenciler için "Okul Dışına Çıkış İzin Kartı" uygulaması yapılacaktır. Bu nedenle öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrencilerin velilerinin aşağıdaki formu indirip, çıktı alıp bizzat okula gelip, ilgili müdür yardımcısına teslim etmesi ve izin kartı alması gerekir. 

Ayrıca; ders saatleri içerisinde hiçbir öğrenci okul dışına bırakılmaz. Herhangi bir nedenle ders saatlerinde okul dışına çıkması gereken öğrenci olursa; mutlaka velisi tarafından izin alınacak ve izin kağıdı sınıf öğretmenine teslim edildikten sonra velisi ile birlikte okul dışına çıkabilecektir. İzin kağıdı olmayan öğrenci, velisi ile de olsa okul dışına çıkarılmayacaktır.

Sağlıklı ve başarılı bir Eğitim-Öğretim yılı diliyoruz.

 

Kimler Başvurabilir:

-Evi yürüme mesafesinde olan öğrencilerimiz

 

ÖĞLE ARASI İÇİN DIŞARI ÇIKIŞ İZİN DİLEKÇESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ


05-09-2023