TECHNO TEACHER FOR THE FUTURE

Projemiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında gerçekleştirilmiş ve tamamlanmıştır. Proje sonunda projeyi uygulayan Funda BERK öğretmenimz Kalite Etiketi Ödülü ile ödüllendirilmiştir.

29.01.2020 361

Bir ülkenin gelişmişliğini belirleyen en önemli etken ülkenin eğitim seviyesi ve gelişmişlik düzeyidir. Ülkede yaşayan her bireye istendik davranışların kazandırılması, yani eğitim, yetişmekte olan kuşakların fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi,bireylerin kendi kişisel gelişimini gerçekleştirmesi, günümüzde eğitimin temel ilkeleri arasında yer alan değerlerdir Tüm bu değer ve ilkeler teknolojik gelişmelerin her geçen gün baş döndürücü bir hızla yaşandığı günümüzde teknolojinin gerisinde kalmamak gereksinim haline getirmiştir
Two of the most important things to figure out a country's development rating are its education standards and education level Bringing everyone living in the country appreciated behaviors that is education including improve growing generations physical, spritual and social health, boost their existing potential, perform personal development by oneself is regarded as essential part of good education.

Proje faaliyetleri, aşağıdaki hedefleri gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.
1.Teknolojiyi eğitime entegre etmek
2.Okullar arası İletişim becerilerinin ve işbirliğinin artması
3.Öğrenmeyi ve öğretmeyi eğlenceli hale dönüştürmek
4.Öğrencilere teknolojiyi doğru kullanma becerisi kazandırılması
5.Öğretmen ve öğrencilerin dijital uygulamalar konusunda bilgi ve becerilerini artırmak
6.Öğrencilerimizin algoritmik düşünme, problem çözme becerini geliştirmek
7,Z kuşağına uygun bir nesil olarak yetişmesi
8.E Twinnning projelerine karşı farkındalık oluşturmak
1.Uniting technology and education
2.Increasing communication skills between shcools
3.Making teaching and learning funny
4. Teaching students how to use technology right
5.Improving teachers' and students' knowledge about digital applications
6.Boosting students' algorithmic thinking and solving problem skills
7.Growing students proper to z generation
8.Giving awareness about E-Twinning projects

Projemiz Şubat ayında başlayıp Haziran ayında sona erecektir. Üyeler projeye katıldıktan sonra bir tanışma webinarı düzenlenecek, üyelerinde görüşü alınarak bir çalışma planı oluşturulacaktır. Proje facebook sayfası açılacak ve whatsApp grubu kurulacaktır. Uygun görülürse projenin süresi uzatılacaktır.
Our project will start in February and will end in June. After members' participations, working plan will be formed with members by doing a meeting webinar.Facebook account and WhatsApp group will be created. The project will be extended, if it is needed.

-Öğrencilerin yaratıcı, algoritmik düşünme ve problem çözme becerilerinin gelişmesi.
-Öğrenciler ve öğretmenler arasında işbirliği ve iletişim ortamının sağlanması
-Öğrencilerin özgüveni yüksek olumlu kişilik sahibi bireyler olması.
-Öğrenci ve öğretmenlerin teknolojiye açık ve hakim proje tabanlı eğitimden faydalanmasını sağlamak
- Proje ile ilgili blog ve web sitesi yapılması
-Yapılan çalışmalardan kaynak niteliğinde e-book oluşturulması.
-Improving students' creativity, algorithmic thinking and solving problem skills
-Providing collaboration between teachers and students in addition to good communication environment
-Making students self-confidence individuals
-Providing teachers and students project based technological education